Abonnemangsavgift

Liegatingar!

På den kommande månadsfakturan för fjärrvärme och varmvatten (FV/VV) finns det med ett abonnemangsavgiftsbelopp på 440:-.

Det är den FV/VV-abonnemangsavgift per månad som Mälarenergi debiterar alla sina anslutna villakunder – men eftersom FV/VV-faktureringen numera går via samfälligheten så är det till den du betalar avgiften.

Denna abonnemangsavgift kommer fr o m nu att finnas med på varje FV/VV-månadsfaktura från samfälligheten.

P g a allt tidsödande strul kring avslutet av det för samfälligheten väldigt oförmånliga komfortavtalet, avläsningsteknikskiftet samt övergången till extern bokföringsbyrå så har abonnemangsavgiften under en tid tyvärr belastat samfällighetens kassa, och så ska det naturligtvis inte vara – den ska varje fastighetsägare betala själv.

Alla fastighetsägare som har meddelat sin e-postadress till samfälligheten får fakturan via e-post, övriga får den på papper.

Innan fakturautskicket kommer en avisering per e-post till varje fastighetsägare om uppmätt förbrukning – då har man möjlighet att kontrollera att förbrukningssiffrorna stämmer genom att själv läsa av sin FV/VV-mätare.

Hälsningar Styrelsen

2 svar på ”Abonnemangsavgift”

  1. Synd att vi inte har mälareneri kvar har nog varit bättre
    Där såg man förbrukningen av värme.varmvatten och el på en och samma faktura
    Som nu kostar det säkert oss alla extra kostnader för alla mellan händer som är involverade innan vi får räkningarna

    Svara
  2. Om man läser Svantes svar från styrelsen 26/1 på vår FB sida, så är det ju samfälligheten som står för de fasta avgifterna. Har det ändrats tills nu?

    Svara

Lämna en kommentar