Städdag

På grund av läget med coronaviruset blir vårens städdag inställd. Dock kommer det som vanligt att finnas en container uppställd för trädgårdsavfall. Den kommer att finnas på plats tor 14 maj – sön 24 maj.

Tänk på att klippa ner stora grenar så att det inte sticker ut någonting utanför containern och att den bara får användas till trädgårdsavfall. Plastsäckar, papperskassar, gamla krukor m.m. är skräp som ska tas till ett återbruk.

3 svar på ”Städdag”

  1. Hej! Även om det inte blir en städdag så undrar över farthindren och trafikskyltar som beslutades på förra årets stämma. När kommer dessa tas i bruk?

    Sedan en fråga angående lekparken, kommer det bli en nybyggnation där? Virket på t.ex. rutschkanan är väldigt torrt och barnen har fått stickor av denna. Det var inga gungor uppsatta på hela förra året, hur blir det nu utan städdag?

    Svara
  2. Eftersom containern för trädgårdsavfall bara var halvfull och det har varit en del kalla och regniga dagar tänkte vi att den får stå ett tag till så att så många som möjligt kan utnyttja den. Så räkna med att den står över ett par helger till.

    Svara

Lämna en kommentar